Kérésekkel, kérdésekkel, vagy bármi egyébbel elértek az ekszerace@windowslive.com e-mail címen, illetve a facebook oldalamon

2011. november 4., péntek

Felhasznált anyagok

Ékszerdrót

Én is, mint sokan, "allergiás" vagyok a bizsukra! Biztos sokunknak okoz fejfáját, hogy végre megtaláljuk amit kerestünk, de bizsu... Nem a "sznobság" miatt gondolkozik az ember, hogy megvegye-e, hanem azt mérlegeljük, hogy az a szép ékszer megéri-e a "szenvedést". Természetesen az ár sem egy utolsó szempont! Ugye a férfiaknak minden kellemetlenségünkre az a válasza: " A szépségért meg kell szenvedni"! Persze az ember köt kompromisszumokat... Főleg a nők, de ha nem muszáj szenvednünk a szépségért, akkor ne tegyük! Ezért is használok allergénmentes szereléket az ékszereim elkészítéséhez! Amellett, hogy azt az ékszert viselem, ami leginkább megfelel az elképzelésemnek, még allergiát sem okoz - kellemest a hasznossal. Drótékszer készítéshez lehet kapni ezüst drótot is, ami még inkább megkönnyíti a dolgunkat allergia téren, de van, aki az ezüstre is érzékeny!
Roppantott üveggyöngyök
Műanyag gyöngyök

Nem utolsó szempont a felhasznált díszítők alapanyaga sem! Általában gyöngyöt használtam díszítésre, de nagyon megtetszett az ásvánnyal való díszítés! Az, hogy egy ékszert ásványból készítek el, sok szempontból emeli az értékét! Ha valaki ásványos ékszert visel, minőségibbnek érezhet, még a kézműves ékszereket is, mint amiket Én is csinálok! Minden ásványnak tulajdonítanak valamiféle energiát, ami hatással van az emberi szervezetre! Ez kétféleképpen közelíthető meg. Az ásványoknak tulajdonított hatások szerint, és csillagjegyekhez való tartozás szerint!
Ásványok
Egy szó, mint száz, jól nézzétek meg, hogy mit vesztek, ha jól is akarjátok érezni magatokat viselésük közben!

Következő bejegyzésben megismerkedünk az ásványokkal!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése